Slankehold

Ønsker du at tabe dig? Så er det sandsynligvis en livsstilsændring du har brug for. Vi tilbyder et slankehold, som henvender sig til alle, der ønsker at tabe sig - uanset målet for vægttabet.​

Alle der har prøvet at tabe sig ved, hvor svært det kan være. Uhensigtsmæssige vaner er svære at bryde, da de er opstået over tid og derfor er kommet ind på rygraden. Derfor tager det tid at ændre vaner, hvorfor det kan være relevant, at få støtte og opbakning af en vejleder og andre som også har ønsker for vægttab.

Undervisningen består af kostvejledning og træning:

-​Der holdes et teorioplæg om kostens sammensætning og betydning for dig, samt vejledning om kostråd. ​Der kan udleveres opskrifter til de, som ønsker dette.

-​Træningen består af både styrke- og konditionstræning. Her vil du blive vejledt i, hvordan du kommer i gang med at motionere eller hvordan du kan optimere din daglige motion i fysiske gøremål, således du kan integrere den i dagligdagen.

Det er vigtigt at vide, at motivationen skal komme fra dig selv – og beslutningen om vaneændringer kun er startskuddet til at ændre vaner. HUSK at motivationen er forudsætningen, der får projektet til at lykkes!!​

Vi hjælper dig med at skabe nye vaner og mønstre i det daglige aktivitetsniveau og kostens sammensætning - som giver grobund for en sund livsstil. Sammen finder vi nogle realistiske mål og vejen dertil!

Instruktør: Fysioterapeut og kostvejleder Louise Søndergaard​

Tid: Tirsdage kl. 16.30 – 17.30

Undervisningen foregår over 10 lektioner. Du betaler samlet for alle lektioner. Er du medlem af "danmark" refunderes ca. 50 % af udgiften.

MidtVest Osteopati & Fysioterapi

Sports Allé 4, 7480 Vildbjerg

Kontortid:
​Mandag - Torsdag kl. 8:00 - 15:00
​Fredag kl. 8:00 - 13:00

phone-receiver-mini   97 13 23 44