​Kostvejledning

​Kostvejledning er ikke kun for dig, der ønsker at opnå et vægttab. Det er også for dig, der gerne vil opnå en sundere livsstil ved at optimere din kost og forebygge livsstilssygdomme. Måske er I en familie, som sammen ønsker at opnå en sundere livsstil, at tabe jer eller har brug for inspiration og hjælp til at komme i gang.

Med den rette vejledning i kost og motion lærer du at træffe de sunde valg. Men en sundere livsstil kræver et opgør med nuværende vaner samt viljen til at føre ændringer ud i livet. Det kræver, at du har motivationen – husk at motivationen er forudsætningen for at projektet lykkes!
En konsultation i kostvejledning er en mulighed for, at få afklaring og inspiration til, hvordan du kan nå dine mål og ønsker. Før første konsultation vil du få udleveret eller tilsendt et spørgeskema om kost og livsstil. Dette skema tager udgangspunkt i følgende:

  • Kostvaner
  • Motion
  • Søvn-/døgnrytme
  • Fordøjelse
  • Fødevareintolerance
  • Candida (svampelidelser)
  • Stress

Skemaet anvendes til at lave en grundig analyse af, hvad der kan ændres i din kost- og motionsvaner og daglige gøremål for at skabe en bedre sundhed for dig. Derudover medfølger et ugeskema til at nedskrive kost- og væskeindtag samt motion- og søvnrytme.


Ved den indledende konsultation vil resultaterne fra spørgeskemaet blive anvendt til, at udarbejde en individuel kost- og motionsplan, som er tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov. Vejning og måling kan foretages, hvis vægttab indgår i målsætningen.


Som udgangspunkt strækker kostvejledningen sig over flere opfølgende samtaler, da nogle oplever at falde tilbage i gamle vaner efter et stykke tid. Der følges op på, om der skal ske ændringer, om der skal justeres eller tilføjes nye tiltag i forhold til målsætningen.
Kontakten kan også tilbydes via mailkorrespondance, så du hurtigt kan få afklaret spørgsmål om kosten eller den daglige motion – eller få opbakning til dine igangværende livsstilsændringer.

Så prøv hvad kostomlægning kan gøre for dig – spis og lev til dig til sundhed!

Instruktør: Fysioterapeut og Kostvejleder Louise Søndergaard

Kontakt MidtVest Osteopati & Fysioterapi for tidsbestilling og pris.​

Kontakt os

MidtVest Osteopati & Fysioterapi

Sports Alle 4, 7480 Vildbjerg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 97 13 23 44

Åbningstider

Kontortid:

Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

8.00 - 14.30​

8.00 - 14.30

Hjemmearbejdsdag

8.00 - 14.30

8.00 - 13.00

Følg os på Facebook