Bassintræning​

Bassintræning er "styrketræning" i varmt vand med rig mulighed for at træne stabilitet, bevægelighed og balance i vandet.​

Opdriften, som giver den vægtløse tilstand, medfører aflastning på leddene, hvilket under normale forhold ”på land” belaster kroppen. Opdriften betyder lettere og bedre bevægelighed. Derfor opleves træning i vand som skånsom træningsmetode.

Vandmodstanden bruges som en naturlig modstand til træning muskler.

Vandtrykket har en positiv indflydelse på åndedrættet. Vandtrykket presser på brystet og letter udåndingen og gør den dybere, mens indåndingen bliver sværere, da brystkassen skal arbejde mod vandtrykket. På denne måde stimuleres hjerte/lunge kredsløbet gennem vandtrykket.

Turbulens i vandet skaber naturlig behov for yderligere stimulering af svage muskler og træning af balancen.Varmen virker afspændende på muskler og led, og i mange tilfælde virker smertedæmpende.

​Bassintræning foregår på hold bestående af 6-8 personer, men øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og behov.

For alle hold gælder det, at man skal være selvhjulpen (omklædning, bad, gå på våde fliser). Temperaturen i vandet er 34 grader.


​Pris - se prislisten. Du tilmelder dig et træningsforløb á 10 lektioner og betaler forud for hele forløbet. Er du medlem af "danmark" refunderes 50% af udgiften.

Kontakt os

MidtVest Osteopati & Fysioterapi

Sports Alle 4, 7480 Vildbjerg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 97 13 23 44

Åbningstider

Kontortid:

Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

8.00 - 14.30​

8.00 - 14.30

Hjemmearbejdsdag

8.00 - 14.30

8.00 - 13.00

Følg os på Facebook