​Fysio Pilates

Fysio Pilates er det bedste fra Pilatestræning, anvendt fysioterapeutisk!

Hvad er Fysio Pilates?

Fysio Pilates er en videreudvikling af konceptet Pilates, men her er det fysioterapeutiske aspekt inddraget i træningen. Træningen, der er skånsom og effektiv, fokuserer på sammenspillet mellem den dybe stabiliserende mave-, ryg- og bækkenbundsmuskler.

Kroppens muskler er delt op i de mobiliserende muskler, de muskler som skaber bevægelse, - og de stabiliserende muskler, som skaber stabilitet omkring kroppens led. I Fysio Pilates er det de stabiliserende muskler, der hovedsageligt trænes, for at styrke stabiliteten omkring kropsstammen med det formål at beskytte mod overbelastninger under fysisk aktivitet. De forskellige lag af denne stabiliserende muskulatur trænes indefra og ud. Desuden fokuseres der på at holde de større muskelgrupper afslappede, hvorved man bliver mere bevidst om sine spændinger i kroppen, - så uhensigtsmæssige muskelspændinger og smerter undgås. Bevægekvaliteten er essentiel i Fysio Pilates, og derfor foregår træningen i et roligt og kontrolleret tempo, så deltagerne får mulighed for at koncentrere sig om netop kvaliteten i de enkelte øvelser.

​Hvad er formålet med Fysio Pilates?

Formålet med Fysio Pilates er at styrke stabiliteten og udholdenheden af kroppens stabiliserende muskler, samt at optimere kropsholdningen og kropsbevidstheden. Fysio Pilates er funktionel træning, som man kan overføre til hverdagssituationer, således at unødvendigt slid og smerter i bevægeapparatet undgås.

Kvalitetssikring af Fysio Pilates

Det er en kvalitetssikring, at instruktøren har gennemgået en særlig Fysio Pilates-uddannelse. Og for at opnå det bedste resultat, anbefales det, at man booker en individuel tid hos den pågældende fysioterapeut. Både for at lære de grundlæggende teknikker, men også for at fysioterapeuten kan finde det rette træningsniveau for den enkelte.​

Træningen henvender sig til en bred vifte af personer, både som forebyggende træning, vedligeholdende - eller som genoptræning. Og eftersom Fysio Pilates er meget hensyntagende og kan tilpasses individuelt, kan næsten alle deltage på holdet, uanset skade eller træningsniveau.

​​

De 6 Pilatesprincipper er: Flydende bevægelser, centrering, åndedræt, kontrol, præcision og koncentration.

Instruktør: Stinne Obel Jakobsen

Tidspunkt: Klik på holdoversigten øverst til højre.​

Pris: kr. 120 pr. lektion.

Du tilmelder dig et træningsforløb á 10 lektioner og betaler forud for hele forløbet.

Følg os på Faceb​ook

MidtVest Osteopati & Fysioterapi
Sports Allé 4, 7480​​​ Vildbjerg

Kontortid:
​Mandag - Torsd​
ag kl. 8:00 - 14.30
​Fredag kl. 8:00 - 13:00

phone-receiver-mini   97 13 23 44

ddkm akkrediteret logo, stort logo uden baggrund2      danske-osteopater_some​